Boek: Roaming America – de mooiste foto’s van alle nationale parken

Het boek Roaming America van Renee en Matthew Hahnel is zo prachtig en informatief dat je het met gemak kunt bestempelen als National Parks bijbel. Dit boek mag dan ook niet ontbreken op TheStates.nl! Deze geweldige gids vol informatie en foto’s van alle Amerikaanse National Parks is echt een aanwinst je boekenkast. Hieronder lees je er alles over!

Bestel Roaming America hier

De Roaming America-schrijvers

Roaming America werd geschreven door Renee en Matthew Hahnel, die ook verantwoordelijk zijn voor alle foto’s in het boek. Renee en Matthew zijn een Australisch stel, dat een aantal jaar geleden het geluk had om de greencard lottery te winnen. Ze emigreerden naar de VS en vestigden zich aan de Pacific Coast, de perfecte uitvalsbasis om hun werk als reisfotografen uit te voeren. Dankzij hun legendarische reis door Amerika en prachtige reisfoto’s zijn ze inmiddels ook Instafamous. Ze hebben maar liefst 460.000 en 260.000 volgers. Een aanrader om te volgen voor nóg meer mooie Amerika-foto’s!

Boek Roaming America - National Parks info

De reis

In april 2017 begonnen Renee, Matthew en hun rode camper Ruby aan een jaloersmakende, zeven maanden durende roadtrip langs alle nationale parken van Amerika. Ze deden dit in opdracht van Evolve, een plantaardig proteïnedrankje dat de National Parks een warm hart toedraagt. In die zeven maanden bezochten ze dus alle 59 nationale parken van de VS, verdeeld over 39 staten en twee overzeese gebiedsdelen. Dankzij deze ultieme reis hebben ze veel ervaring opgedaan met alle verschillende parken, en hebben ze naast prachtige foto’s ook veel do’s, don’ts en andere reistips te delen.

Zet Roaming America op je wishlist!

Het boek Roaming America

Roaming America is een prachtig naslagwerk. Het bevat omschrijvingen en foto’s van alle nationale parken, plus aanvullende informatie over bijvoorbeeld fotograferen in de parken en reizen met een camper. Per park wordt er praktische informatie gegeven, aangevuld met handige facts en een persoonlijk verhaaltje over hun bezoek aan dit park. Uit deze teksten blijkt wel dat de reis naast jaloersmakend ook behoorlijk intensief is geweest. Renee en Matthew stonden vaak vroeg op en trotseerden weer en wind voor de mooiste foto’s. En dat is goed te zien, ze hebben een verzameling natuurfoto’s gemaakt die tot de mooiste behoren die ik ooit van Amerika heb gezien!

Bekijk mijn shop voor meer boeken over Amerika.

Boek Roaming America - Mooie foto's

Dit artikel bevat gekregen producten.