Cadeautips voor Amerikafans

Cadeautips voor Amerikafans komen goed van pas bij een jarige Amerikaliefhebber! En ook bij het zoeken naar een kerst- of Sinterklaascadeau voor een fervente Amerikareiziger kun je vast wel wat hulp gebruiken. Wil je indruk maken met een cadeau waar elke Amerikafan blij van wordt? Kijk dan snel naar de cadeau-ideeën hieronder.

Spel Ticket to Ride USA

Een gezellige zaterdagavond van een Amerikafan is niet compleet zonder een potje Ticket to Ride USA. Bij dit spel word je uitgedaagd om zoveel mogelijk treinroutes te leggen tussen verschillende Amerikaanse steden. Het mooi vormgegeven speelbord laat je meteen wegdromen naar gemaakte rondreizen.

Cadeautips voor Amerikafans - Ticket to Ride USA

Boek National Parks of the USA

Een ander mooi boek over de pracht en praal van de nationale parken is National Parks of the U.S.A. Hierin staan geen foto’s, maar sfeervolle tekeningen in natureltinten van alle flora en fauna die in de parken te vinden is.

Boek Roaming America

Het prachtige boek Roaming America van Renee en Matthew Hahnel neemt je mee op een visuele reis door alle National Parks van de Verenigde Staten. Het boek staat vol prachtige foto’s van alle parken die Amerika rijk is, en is daarnaast erg informatief, met tips en weetjes over elk park. Een must-have voor iedereen die een roadtrip langs de National Parks gepland en/of gedaan heeft!

Cadeautips voor Amerikafans - Roaming America

Capitool reisgids USA

De ultieme reisgids voor iedereen die een reis naar Amerika gepland heeft is natuurlijk de Capitool USA gids. Vol met kaarten, foto’s en toelichting op alle belangrijke bezienswaardigheden die in alle delen van het land te vinden zijn. Ik vind zelf de Capitoolgidsen het fijnst, maar er zijn natuurlijk ook reizigers die liever de Lonely Planet USA krijgen.

All Aboard! National Parks kinderboek

Ook voor de allerkleinste Amerikafans zijn er super leuke cadeautjes verkrijgbaar. Een van mijn favorieten is het schattige boekje All Aboard! National Parks. In dit kartonboekje worden negen National Parks uitgelicht, met een activiteit die je er kunt doen. Dit wordt geïllustreerd door leuke tekeningen van een bekende plek in het park en de dieren die er leven. In de All Aboard!-serie zijn ook boekjes verkrijgbaar over onder andere New York en Californië.

Starbuckskoffie

Koffie van Starbucks. Do I need to say more? Ik ben weinig Amerikafans tegengekomen die géén fan zijn van deze koffieketen die van oorsprong uit Seattle komt. Is het niet om de fijne koffietjes, dan wel om het ‘Amerikagevoel’ dat een slokje Starbucks oproept.

National Parks kalender 2022

Elke maand een andere prachtige foto van een National Park aan je muur, daar is echt élke Amerika-gek blij mee. Met de National Parks kalender 2022 kan dit. Deze maandkalender is heel betaalbaar en bestaat uit schitterende foto’s van onder andere Yosemite NP en Mount Rainier NP.

US Sweets Adventskalender

Zoek je een cadeau voor iemand die gek is op Amerikaans snoep? Dan is de US Sweets Adventskalender de ultieme tip. Bij deze kalender mag je, net als bij andere adventskalenders, de eerste 24 dagen van december een vakje openmaken. In die vakjes zit vervolgens elke dag een ander Amerikaans snoepje of chocolaatje. Aftellen tot kerst was nog nooit zo leuk!

Cadeautips voor Amerikafans - US Sweets Adventskalender

Bekijk voor meer cadeau-ideeën ook mijn SHOP!

Comments

  1. Hedwig Beantwoorden

    👍🏻
    Vooral het spel en de reisgids!

Leave a Reply

Your email address will not be published.