US Sweets Adventskalender – aftellen tot kerst met Amerikaans snoep

De US Sweets Adventskalender gevuld met Amerikaans snoep is de leukste manier om af te tellen tot kerst! Adventskalenders zijn de laatste jaren aan een flinke opmars bezig. Was het vroeger een platte doos met goedkope chocolaatjes voor de kids , tegenwoordig komt bijna elk merk wel met een eigen adventskalender.

Zo is er de populaire Rituals Adventskalender en de jaarlijkse kalender van The Body Shop. Nou hebben die natuurlijk niks te maken met Amerika, maar gelukkig is er nu ook een kalender speciaal voor Amerikafans! En dan vooral voor fans van Amerikaans snoep: de US Sweets Adventskalender!

Amerikaanse adventskalender

De US Sweets Adventskalender is een flinke doos, met hierin natuurlijk 24 vakjes, die tussen 1 en 24 december opengemaakt kunnen worden. Achter elk deurtje zit een pakje of zakje met echt Amerikaans snoep verborgen. Wat er precies inzit is een verrassing, maar reken er maar op dat veel van je favoriete Amerikaanse sweets voorbijkomen!

Hier kun je de US Sweets Adventskalender bestellen

Fan van Reeses? Ga dan voor de Reeses Adventkalender!

En ook een Yankee Candle Adventkalender is natuurlijk lekker Amerikaans :)

US Sweets Adventskalender - Amerikaans snoep

Adventskalender Amerikaans snoep

Onze oosterburen zijn natuurlijk experts in het creëren van kerstsfeer en ook adventskalenders zijn hier big business. Het zijn dan ook de Duitsers die op het gouden idee gekomen zijn om een adventskalender te vullen met Amerikaanse chocola en snoepjes. Denk aan Reese’s, Hershey’s en Grapeheads. (De inhoud van de kalender is ook voor mij nog een verrassing, dus ik weet niet zeker welke merken er dit jaar inzitten :)) Reese’s zijn inmiddels ook steeds meer in verschillende Nederlandse winkels te vinden, maar in deze kalender is ook veel snoep verstopt dat niet in Nederland verkrijgbaar is. Extra leuk dus!

US Sweets Adventskalender - De Kalender

Dit artikel bevat gekregen producten.

Comments

  1. Bianca

    Wat leuk! Ik ben heel benieuwd wat er allemaal in zit en je verhalen erbij :D Ik ben dol op Amerikaans snoep en snacks en tijdens mijn Amerika reizen gaat er ook veel mee naar huis.

    • Magali

      Mijn koffer zit ook altijd flink vol op de terugweg haha. Ik ben ook heel benieuwd wat er allemaal in de kalender zit!

Comments are closed.