Slapen onder een Amerika-dekbed

Die ongeveer 49 weken per jaar waarin je niet wakker wordt in een Best Western langs Route 66, het Bellagio aan de Strip of een Hilton bij Times Square, moet je het helaas doen met je eigen bed op Nederlandse bodem. Tipje: pimp je slaapkamer met een dekbed met USA-thema, dan val je toch nog in slaap in Amerikaanse sferen!

Dekbed Discounter

Webshop Dekbed Discounter heeft veel dekbedovertrekken in het assortiment die je letterlijk en figuurlijk laten wegdromen naar je volgende roadtrip. Overtrekken met de skyscrapers van Chicago of de New Yorkse skyline en kinderdekbedden met Amerikaanse vrachtwagens of firetrucks zijn perfect om een slaapkamer of kinderkamer aan te kleden in USA-stijl.

Aangezien ik zelf net een kleine USA-fan to be op de wereld heb gezet, heb ik alvast een mooi dekbedovertrek voor hem uitgezocht waarop de highlights van Route 77 te zien zijn (nou ja, eigenlijk die van Route 66, maar een kniesoor die daarop let ;)). Ik vind hem zo leuk dat ik hem bijna op mijn eigen bed zou leggen. Sweet dreams gegarandeerd!

~ Dit artikel bevat gekregen producten. ~